söndag 2 april 2017

MATLÅDA: Currytorsk, ugnsrostad saffranssötpotatis, palsternacka och morot

Första gången jag testade att krydda sötpotatis med saffran häromveckan, helt klart en succe! Såå gott! Enklaste sättet för att få saffranet jämt fördelat är att värma kokosolja tills den blir flytande och addera saffranet där i. 
Låt det stå ett stund så smaken får frigöras i oljan. Häll ut oljan över sötpotatisen och rör runt väl. Använd gärna en spattel eller sked, för saffranet kommer att göra dina händer fint gula om du väljer att röra runt det med händerna hehe. 
Jag adderade morot och palsternacka i efterhand. strödde även över lite riven kokos. 
In i ugnen på 150grader. 



Till dessa matlådor åt jag broccoli och grönsakswokmix. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar